PlayStation Europe heeft op haar blog bekendgemaakt dat Assassin’s Creed III nu beschikbaar is als pre-order in de PlayStation Store. Door het spel te pre-orderen profiteer je van sen aantal extra’s. Je hoeft het spel niet meteen te betalen, pas een aantal dagen voor de release zal het geld namelijk uit je portemonnee gehaald worden. Zo heb je dus voldoende tijd om te sparen voor andere toffe games.

Het grote voordeel van een pre-order is het automatisch downloaden. Zodra het spel beschikbaar komt wordt deze automatisch op je PlayStation 3 gedownload. Je hoeft dus verder totaal geen moeite te doen en kunt op de releasedag meteen beginnen met gamen. Ook krijg je de exclusieve single-player mission “A Dangerous Secret” wanneer je een pre-order plaatst. Het pre-orderen van de Gold Edition levert je nog eens een season pass voor exclusieve kortingen op toekomstige content op.

Assassin’s Creed III verschijnt op 30 oktober voor de PlayStation 3. Op diezelfde dag verschijnt ook het spel Assassin’s Creed III: Liberation voor de PS Vita. In dit spel speel je voor het eerst als een vrouwelijke assassin op plekken in New Orleans en op de Golf van Mexico. Voor Assassin’s Creed III betaal je in de PlayStation Store een bedrag van €69,99, de Gold Edition kost €99,99 en voor de Classic Edition met daarin zowel Assassin’s Creed III als Assassin’s Creed III: Liberation betaal je ook een bedrag van €99,99.