We kunnen ons geluk niet op met opnieuw een Call of Duty game die in de maak is. Aan het einde van het jaar komt dan Black Ops II uit en ontwikkelaar Sledgehammer blijkt alweer bezig te zijn met een Call of Duty voor, hoogstwaarschijnlijk, eind 2013. Voor de mensen die schrikken dat ze geen Infinity Ward zien staan, Sledgehammer werkt samen met hen.

Op de website van Activision stond namelijk een vacature vrij voor iemand die verstand heeft van de huidige generatie consoles en wilt helpen met het creëren van een nieuwe, ultieme Call of Duty game. Donders wat zijn we blij, want aangezien ook deze CoD op de huidige consoles uit zal komen, zal het me niks verbazen wanneer het weer dezelfde engine is. Natuurlijk is het allemaal nog veel te vroeg om te gaan juichen, maar in de loop der maanden zal er vast meer duidelijk worden.

De vacature op de website van Activision is helaas niet meer zichtbaar, maar de mensen van Videogamer.com hebben de nodige informatie die op de website stonden eraf geplukt en gepubliceerd.