http://playsense.nl/images/file/img_4fd73c3c362e9.jpg

De kans dat Sony een nog kleinere PS3 op de markt gaat brengen is wellicht niet heel groot, maar wel aanwezig. Toen Eurogamer aan Sony vroeg of er een nog kleinere PS3 aan zat te komen zei het bedrijf “Never say never,” en het lijkt ons niet dat ze het over de single van Justin Bieber hadden. In 2009 werd de allereerste redesign voor de PS3 onthult in Keulen, Duitsland. Dit werd gedaan tijdens de Gamescom en deze PS3 was toen 36 procent lichter en 32 procent kleiner. Het belangrijkste was alleen nog wel dat het ruim 34 procent minder stroom verbruikte.

Toen Eurogamer hun vraag stelde legde Yoshida heel uitgebreid en netjes uit dat ze nog niks aangekondigd hebben, maar dat de hardware divisie hier wel gewoon altijd naar aan het kijken is. Hij heeft dus niet direct gezegd dat het gaat gebeuren, maar wel laten doorschemeren dat ze er naar aan het kijken zijn.

“We haven’t announced anything new on PS3 in terms of hardware revisions. We should never say never – hardware guys are always looking at ways to make things cheaper, smaller.”

Wat denken jullie, zal er een PS3 Slimmer gaan komen of blijft het hierbij?