Sine Mora binnenkort verkrijgbaar op PlayStation 3 en PlayStation Vita

Niet alleen komt Sine Mora naar de PlayStation Vita, ook de PlayStation 3 krijgt deze game in de PlayStation Store erbij. Dit naar aanleiding van een persbericht van uitgever Grasshopper en ontwikkelaar Digital Reality.

Sine Mora is al te spelen op de Xbox en is daar ontzettend goed ontvangen volgens de makers, daarom zijn ze nu druk bezig om deze game ook op andere platformen werkend te krijgen, zo zegt Balázs Horváth van Digital Reality:

“After having an extremely successful launch on Xbox LIVE Arcade and revealing the Vita version at E3 to much appraise, we’re as excited as ever to bring the experience to yet another platform. More important than anything, we created something we love, and we know Sine Mora be loved yet again on PlayStation 3.”

Hieronder kun je de launchtrailer alvast bekijken, samen met een filmpje met PlayStation Vita gameplaybeelden tijdens de afgelopen E3.

Review: Sine Mora
Gepubliceerd op 14 dec, 2012 om 15:20
 1. Anoniem -   
  159.46.2.xxx's avatar

  WoW ziet er goed uit!

 2.    227 XP
  MarcoM's avatar

  De eerste keer dat ik hier van hoorde was hier tijdens de E3. Lijkt me wel wat. Zal wel weer harstikke moeilijk zijn.

 3.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Dit is meer een game voor japanners, die houden van dit soort adhd games. De laatste DC games 2jaar terug in japan, waren ook dit soort games.

 4.    2052 XP
  da_teamkilla's avatar

  Wow, dit doet me echt denken aan een spel dat ik vroeger altijd speelde op een Nokia (had nog zwart-wit beeld XD)…ben de naam vergeten.

  Was in ieder geval precies dit, maar dan met slechtere graphics natuurlijk. Lijkt me niet echt leuk om op een console te spelen, maar op de Vita zou het misschien nog kunnen.