Menig PS Vita-gebruiker was teleurgesteld na de persconferentie die Sony hield tijdens de E3. De meeste aandacht ging namelijk uit naar de PlayStation 3 en beelden van PS Vita-games werden nauwelijks getoond. Sony Worldwide Studios president Shuhei Yoshida geeft dan ook toe dat Sony meer aandacht had moeten besteden aan de handheld.

Hij zegt dat er op de beursvloer 25 titels speelbaar waren en dat Sony hier best meer over had mogen vertellen. Yoshida geeft als reden dat Sony de persconferentie niet al te lang wou maken, en dat zij daardoor keuzes moesten maken in wat wel en niet getoond zou worden. De persconferentie van dit jaar was met 80 minuten namelijk al vrij lang.

Hij vindt het dan ook jammer dat Sony de mensen die zaten te wachten op aankondigingen voor de PS Vita niet alles hebben kunnen zien wat Sony in huis heeft voor de handheld. Laten we dus hopen dat Sony binnenkort alsnog met een aantal vette trailers komt en dat we uiteraard ook meer te weten komen over games als Call of Duty: Black Ops Classified.