Recent is het tweede pakket met downloadbare content voor Call of Duty: Modern Warfare 3 verschenen en in samenwerking met Activision mogen we vijftien codes weggeven, waarmee je dit pakket kunt downloaden. Dit pakket bevat een tweetal nieuwe multiplayer maps, twee nieuwe Spec-Ops missies en een nieuwe multiplayer modus genaamd Face-Off.

Meedoen is lekker simpel, want het enige wat je moet doen is hieronder een reactie achterlaten en ons vertellen waarom jij een code moet winnen. Wel zijn er wat regels met betrekking tot meedoen en deze zijn de volgende:

  • Reageren is alleen mogelijk met een geregistreerd account, gastreacties zullen we niet meenemen bij de selectie van winnaars.
  • Er valt maar één code te winnen per persoon. Meerdere accounts per IP is niet toegestaan.

De actie zal tot zaterdag 7 juli actief zijn. Nadien zullen we de prijsvraag sluiten en op korte termijn de winnaars bekend maken.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per privé-bericht de voucher code. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.