Vorige week verscheen Firmware 4.20 voor de PlayStation 3 en deze firmware bracht een aantal verbeteringen met zich mee, zoals gewoonlijk. Zo zijn er een aantal aspecten met betrekking tot headset gebruik verbeterd en ook de browser van de console is verder geoptimaliseerd. Meer details hieromtrent kun je hier vinden. Nadat de update enkele dagen uit was bleken er ook nog twee minimale aanpassingen te zijn gedaan, welke hinten naar een eventueel nieuw PlayStation 3 model.

Zojuist heeft Sony via hun Amerikaanse Twitter account laten weten dat Firmware 4.21 snel zal gaan verschijnen. Sony kennende is snel ook echt snel, dus kijk er niet raar van op als je later vandaag een melding krijgt met betrekking tot een nieuwe beschikbare update. De reden van updaten is niet erg gespecificeerd en als we naar het versie nummer kijken lijkt het aannemelijk dat het bedoeld is om de stabiliteit van de PlayStation 3 verder te verbeteren naar aanleiding van versie 4.20.

“PS3 system software update 4.21 will be released soon. It’s a minor, optional update that improves software stability.”