Sony heeft tijdens het Evolution Championship Series 2012 evenement twee nieuwe vechters voor PlayStation All-Stars Battle Royale aangekondigd. Het gaat om Heihachi Mishima en Toro Inoue, beide zeer bekende personages in de PlayStation wereld en perfecte vechters voor Battle Royale.

Heihacki Mishima kun je kennen van de Tekken-series. Deze vechter verscheen voor het eerst op de PSX in 1995 en is ook één van de vijf personages die in ieder deel van Tekken heeft gezeten. Heihachi heeft zich zeventien jaar lang door de King of Iron Fist tournaments geworsteld en kan zijn krachten nu laten zien in Battle Royale.

Toro Inoue is een personage die in Nederland niet heel bekend is, maar in Japan wordt gezien als dé Sony kat. Deze kat is al jaren de mascotte van Sony Japan en was eerder te zien in Street Fighter X Tekken voor de PS3 en PS Vita. Ook kwam hij voor in White Knight Chronicles 2 en heeft hij zijn eigen outfit in LittleBigPlanet 2.

PlayStation All-Stars: Battle Royale ligt vanaf 24 oktober in de winkel voor de PlayStation 3 en PS Vita. Bekijk snel de onderstaande video’s om Toro en Heihachi in actie te zien!