Bulletstorm

Bulletstorm is een first person shooter waarin ‘kill with skill’ centraal staat. Bulletstorm is gemaakt door Epic Games en People Can Fly. People Can Fly is vooral bekend door het razendsnelle schietspel Painkiller, terwijl Epic Games internationale faam heeft verworven met Gears of War en Unreal Tournament. Bulletstorm vertelt het verhaal van een futuristische confederatie dat beschermd wordt door een elite eenheid huurlingen genaamd Dead Echo. Dead Echo-leden Grayson Hun en Ishi Sato komen er plotseling achter dat ze voor de ‘verkeerde’ partij werken. Ze worden verraden door hun commandant en verbannen naar de uiteinden van het universum.

In Bulletstorm worden Hunt en Sato omringd door hordes mutanten in een verlaten paradijs. Hun doel is simpel en tweeledig: de planeet levend verlaten en wraak nemen op de persoon die hen heeft verbannen. De speler kan zich zonder twijfel opmaken voor een knalfestijn waarbij de kogels en de monsters in het rond vliegen.

Prijs: €14,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Consoleshop
iDEAL: Ja

Just Cause 2 Limited Edition

Just Cause 2: Limited Edition bevat natuurlijk de game zelf, een kaart van Panau en een paar exclusieve wapens en voertuigen die je in de game kunt vrijspelen. In Just Cause 2 kruip je wederom in de huid van Rico Rodriguez, een undercover agent van de CIA. Ditmaal beland je in het zonovergoten Panau, een tropisch eiland voor de kust van Zuid Oost Azië. Hier is de boosaardige dictator Baby Panay de baas en het is jouw taak om hem op een bijzonder onprettige manier aan zijn einde te laten komen.

Just Cause 2 biedt vrijheid, enorm veel vrijheid. Je bent helemaal vrij om het tropische Panau op je eigen houtje te doorkruisen. Net als de populaire Grand Theft Auto-games kun je missies aannemen om het verhaal verder te helpen of gewoon lekker een beetje rondlopen, schieten of scheuren. (tekst van budgetgaming)

Prijs: €15,-
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Dead Island GOTY editie

Een jong stel vliegt naar hun droomvakantie, maar die droom wordt uiteen gerukt als ze onderweg het slachtoffer worden van een heftige vliegtuig crash. Neem de rol aan van Mike Jennings en ga opzoek naar je verloren vrouw. Het eiland is het decor van de vakantie waar menig mens een moord voor zou plegen. Het tropische landschap wordt echter opgewerkt door de komst van een nieuw soort kwaad dat jou en de andere overlevenden constant bedreigd.

Dead Island is een dynamische survival game waarin een realistisch combat systeem zorgt voor een authentieke ervaring. Ga de confrontatie aan met de wandelende doden en maak gebruik van voorwerpen uit je omgeving om je zelf te verdedigen. Op Dead Island is niet wat het lijkt en zijn de zonnige stranden slechts bedrog. Al je reflexen worden flink op de proef gesteld met het doel om te overleven!

De Game Of The Year Edition van Dead Island bevat:
– De originele Dead Island game met alle geüpdate patches
– The Ripper: Een dodelijke combinatie van een honkbalknuppel en cirkelzaag die aanvallende zombies gehavend en bloedend achterlaat.
– Bloodbath Arena: Betreed de arena en neem het op tegen golven meedogenloze zombies. Verzamel items en neem deze mee naar de campagne modes
– Ryder White: Speel het avontuur als Ryder White en kom meer te weten over het mysterie achter Dead Island

Prijs: €21,09
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja (PayPal ook)