Tekken X Street Fighter nog altijd gepland voor de huidige generatie consoles

http://img.psx-sense.nl/images/file/img_4ffb5657136de.jpg

Eurogamer meldt dat Tekken X Street Fighter nog altijd uit moet gaan komen op onze trouwe PS3, oftewel de huidige generatie. Het is al een flinke tijd stil rondom het project en Tekken Producer Katsuhiro Harada deed dan ook eindelijk zijn mond weer eens open. De game werd alweer twee jaar geleden aangekondigd, maar veel hebben we nog niet gezien. Ook Street Fighter X Tekken werd in 2010 aangekondigd, deze kwam maart dit jaar uit.

“There’s still a large number of players out there with a PlayStation 3 or Xbox 360 who are looking forward to the game,” Tekken producer Katsuhiro Harada explained. “So we feel it’s probably more relevant to get the title out to them on the current hardware.”

Zo vertelt de producer dat hun huidige richting nog altijd een release is op de huidige consoles, maar wel meldt hij dat niets zeker is. Het kan dus zomaar zijn dat het uiteindelijk nog wel een next-gen titel gaat worden, maar dat zijn voor nu nog niet de plannen.

Ontwikkeling van Tekken X Street Fighter is voorlopig stopgezet
Gepubliceerd op 24 Apr, 2016 om 16:08
Tekken X Street Fighter is al vrij ver in ontwikkeling
Gepubliceerd op 13 Jul, 2015 om 13:48
Tekken X Street Fighter kent momenteel een ontwikkelteam van 40 mensen
Gepubliceerd op 22 Jan, 2015 om 14:41
Tekken X Street Fighter is nog steeds in ontwikkeling
Gepubliceerd op 28 Jul, 2014 om 16:31
 1.    132 XP
  sebacoraje's avatar

  lijkt me echt een vette game

 2.    2517 XP
  Sixstar6's avatar

  Dan mag ze eerst aan ze network probleem van tekken6 aan werken!!! Die doet het bij mij heel slecht of ik krijg conection lost steeds!!..

 3. crew Redacteur -    2038 XP
  Sensu's avatar

  Moeten ze wel op gaan schieten, laatste wat ik hoorde waren ze er nog maar net aan begonnen. Hoewel Streetfighter x Tekken een leuke game is, zit ik meer te wachten op Tekken x Streetfighter…

 4.    1088 XP
  ferrariking's avatar

  @Sensu: ze hebben nog tot 2014;)

 5. crew Redacteur -    2038 XP
  Sensu's avatar

  @ferrariking: Klopt, maar als je gaat kijken hoeveel tijd er zat tussen de laatst gereleaste Tekken games en dan het verschil tussen de Japanse release en de Europese… wordt zo krap aan :p