FIFA 12

Fifa 12 is het nieuwste spel binnen de jaarlijkse voetbalserie. Dit jaar is er veel zorg besteed aan de lichamen van de spelers. Ook is er meer balcontrole en weet deze voetbalgame een realistisch en vermakelijk pot voetbal op de mat te leggen. De game Fifa 12 zit dit jaar weer vol met nieuwe spelfuncties. Online kan je voetballen met en tegen andere gamers, en natuurlijk kan dit ook bij jou op de bank. Daarnaast is de jaarlijkse Ultimate Team-uitbreiding dit jaar voor het eerst standaard in het spel verwerkt. Als klapper op de vuurpijl kunnen gamers een eigen carrière opstarten als voetballer of met een geheel team.

Op de grasmat zijn dit jaar wel een paar zaken veranderd. Verdedigen is nu net zo belangrijk als in het echte voetbal. De tactische verdedigingsopties zorgen voor een compleet nieuwe aanpak bij het verdedigen: positie kiezen, passes onderscheppen en tackelen tellen allemaal even zwaar mee. Tactiek en timing zijn cruciaal.

Prijs: €22,75
Verzendkosten: €2,-
Link: BPGames
iDEAL: Ja

Crysis 2

In Crysis speelt de speler een overdreven krachtige soldaat die gebruik moet maken van zijn speciale krachten om te overleven en de missie tot een goed einde te brengen. Wanneer een speciale meter gevuld is, kan je slaan als een Hulk of rennen als Road Runner. Je wordt in Crysis letterlijk een onmenselijke supersoldaat! Crysis 2 dropt de speler midden in een verwoeste stad. Het blijkt om New York te gaan. De aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. Natuurlijk beschikt de vijand over dodelijke wapens en bijzondere vaardigheden. De speler speelt een supersoldaat die gebruik moet maken van zijn Nano-pak om de straten van New York weer veilig te maken. De stad wordt een speeltuin vol geknal en ultieme stunts!

Naast de mogelijkheid om Crysis 2 in je eentje te spelen, biedt de game de optie om het online tegen andere spelers op te nemen. Dit kan in je eentje of in teamverband. Naast de standaard competitieve modi biedt het schietspel ook nieuwe spelmodi. Denk maar eens aan Crash Site, een spelmodus waarbij twee teams strijden om bepaalde resources die nodig zijn om de vijand te verslaan. Het beheren van een bepaalde zone is hierbij erg belangrijk.

Prijs: €20,50
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

Lost Planet 2

Lost Planet 2 is een Third-Person Shooter die zich afspeelt op de planeet E.D.N. III. Dit is dezelfde planeet als in het eerste deel, Lost Planet: Extreme Condition. Toen was de planeet nog bedolven onder een gigantische laag sneeuw en ijs, de afgelopen tien jaar is het klimaat op de planeet echter drastisch veranderd en heeft de sneeuw plaats gemaakt voor nieuwe omgevingen zoals moerassen en jungles. In Lost Planet 2 wordt het verhaal verteld uit het perspectief van verschillende groepen Snow Pirates die op de planeet leven. In de game creëer je jouw eigen personage om mee op avontuur te gaan. Je hoeft het in dit deel niet in je eentje te doen, want je kunt ook met drie vrienden aan de slag gaan in de coöperatieve speelmodus.

Op de planeet E.D.N. III lopen nog steeds allerlei Akrid (een insectachtig buitenaards ras) rond, die het niet zo kunnen waarderen dat de mens daar is gekomen. Uiteraard doen de mensen op de planeet daar niet zo moeilijk over en schieten ze gewoon alle Akrid die lastig zijn naar het hiernamaals. In deze Third-Person Shooter zie je de schietactie van achter de hoofdpersoon.

Prijs: €15,79
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja