http://playsense.nl/images/file/img_503b7cd94e1da.jpg

Het maken van video’s is tegenwoordig enorm populair en bijna de helft van de jeugd lijkt wel actief te zijn op sites als Youtube. Of je nu jezelf opneemt of iets anders, een video uploaden op Youtube is voor veel mensen een bekend proces. Ook zijn er veel mensen die video’s maken van hun prestaties in een game als bijvoorbeeld Battlefield 3 of Call of Duty. Ook gekke stunts in GTA IV zijn een welbekend fenomeen als het om gepubliceerde video’s gaat.

We hebben al eens een review geplaatst van de Hauppauge PVR waar enorm positief op werd gereageerd. Deze PVR krijgt nu een opvolger, namelijk de HD PVR 2 ‘Gaming Edition’. Deze doos bevat alles wat je nodig hebt om je gameplaybeelden om te toveren in een Youtube-video. Je kunt gemakkelijk HD-beelden opnemen van je console en alle kabels die je nodig hebt zitten bij de PVR2.

Opnames zijn mogelijk tot en met 1080p en er zit een HDMI in- en uitgang op. Ook is een TV met component-aansluiting niet meer nodig, er zit HDMI-conversie op voor de PS3. Opnemen kan met één druk op de knop aan de bovenzijde HD PVR 2, zo gepiept dus.

Voor € 169,95 kun je de PVR 2 straks aanschaffen, een redelijke prijs dus.