Over ons

PSX-Sense.nl richt zich volledig op nieuws, (p)reviews, geruchten, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de PlayStation 3, PlayStation Vita en andere PlayStation apparaten.. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in Nederland. Tevens is de website op zowel Europees als Amerikaans gebied erkend als een betrouwbaar online medium. PSX-Sense.nl is opgericht op 14 april 2008 uit passie voor het gamen, de consoles en begon als een PS3-gerelateerd forum. Al snel werd de website populair en groeide het uit tot een blog, die vormgegeven is zoals men in 2012 van een website kan verwachten. De site is bedoelt voor mensen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in de PlayStation 3, PS Vita en alles daaromheen.

Content

De content op PSX-Sense.nl wordt verzorgt door een aantal professionele bloggers en journalisten die allemaal een passie voor hetgeen hebben waar ze over schrijven. Welke mensen op het moment iets voor PSX-Sense schrijven kunt u hier vinden.

Rechten

PSX-Sense behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen. Aan de gegevens op de website van PSX-Sense kunnen geen rechten worden ontleend. Het is mogelijk dat de op deze website genoemde namen van producten, handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke ondernemingen zijn.

PSX-Sense behoudt het recht om in te grijpen op elke manier die zij nodig acht om iedere vorm van misbruik/misdragingen tegen te gaan of te voorkomen. Als er sprake van twijfel is , dan is de beoordeling van de betrokken Moderator of Administrator doorslaggevend.

Persoonlijke gegevens van gebruikers worden niet verstrekt aan derden of gebruikt voor commercieel gewin. Hieronder vallen onder andere IP-adressen en verborgen email adressen van gebruikers.

Aansprakelijkheid

PSX-Sense aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten die in deze website voorkomen. Ook voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website of de links (verwijzingen) naar websites van derden aanvaardt PSX-Sense geen aansprakelijkheid. Links die in enige mate onrechtmatig of onwettig (kunnen) zijn, worden op verzoek van belanghebbende onmiddellijk verwijderd.

PSX-Sense is niet verantwoordelijk voor de inhoud van berichten geplaatst door haar bezoekers/gebruikers. Wordt bepaalde inhoud van berichten als kwetsend ervaren kan altijd een moderator of administrator op de hoogte gesteld worden. Hij of zij zal dan gepaste actie ondernemen.

Copyright

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo’s etc) is eigendom van PSX-Sense of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, mits er een bronvermelding heeft plaatsgevonden. Indien u inhoud zonder bronvermelding wilt overnemen zal u schriftelijk toestemming moeten vragen aan de eigenaren van PSX-Sense.nl. Dit kan via het contactformulier.

Beelden, bestanden en andere content afkomstig van een spel blijft eigendom van de respectievelijke ontwikkelaar van het spel en vallen volledig onder hun copyright rechten.

“PlayStation”, “PLAYSTATION”, “PS3″, “DUALSHOCK”, “UMD” “PS VITA” “PSP2″en “PS one” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Computer Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

“SONY”, “Memory Stick Duo”, Memory Stick PRO Duo”, en “MagicGate” zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Sony Corporation. Alle rechten voorbehouden.

“XMB” is een handelsmerk van Sony Corporation en Sony Computer Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

Alle logo’s, merknamen en ander materiaal zijn en blijven het eigendom van hun respectievelijke eigenaar