Update 2: Sony meldt zojuist dat alles weer hersteld is. Het PSN zou bij iedereen weer zoals gebruikelijk moeten functioneren.

Update: Het PlayStation Network lijkt weer voor sommige mensen te werken, de eerste meldingen van een werkende PSN komen namelijk weer binnen.

Origineel bericht:
Begin dit jaar ging het PlayStation Network plotseling offline en het duurde even alvorens alles weer naar behoren werkte. Sony kwam nadien ook met een compensatie, want wereldwijd was het netwerk onbereikbaar door een grootschalige DDoS aanval.

Met dit gedoe nog vers in het geheugen kunnen we nu weer melden dat het PSN offline is. Via de officiΓ«le kanalen hebben we op het moment van schrijven nog niets vernomen en ook Sony’s ‘PlayStation Network Status Page’ geeft aan dat alles nog zou moeten functioneren. Wel krijgen sommigen de melding op het PSN dat er onderhoud gepleegd zou worden.

Laten we hopen dat het een kleine onderbreking betreft en dat we straks weer allemaal online kunnen. Voor nu is het even afwachten en zien wat de ontwikkelingen zijn. We houden je op de hoogte.