2K Czech zoekt Lead Designer voor Mafia 3?

In augustus kwam er al een gerucht naar buiten dat 2K Czech al is begonnen aan de ontwikkeling van Mafia 3 voor de next-gen consoles. Vandaag is er opnieuw een aanwijzing opgedoken, want de Tsjechische ontwikkelaar is op zoek naar een Lead Designer voor een onaangekondigd project. Het project wordt door 2K Czech beschreven als ‘top secret en onwijs interessant’.

In de vacature wordt Mafia 3 niet specifiek genoemd, maar 2K Czech praat wel over een triple-A game. De kans dat we op korte termijn een aankondiging gaan zien van Mafia 3 is echter vrij klein. Er wordt namelijk verwacht dat Mafia 3 pas enige tijd na de release van next-gen consoles in de winkels komt te liggen.

 1.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Dus waarschijnlijk 2014

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  OMFG Maffia 2 story was gewoon 10 alleen jammer dat er geen extra missies waren na het uitspelen. Ik wil weten of Joe het overleeftd heeft. Ps: hij stopte een pistool in zijn zak voordat hij werd meegenomen.

 3.    1956 XP
  klupido's avatar

  Ik heb mafia 2 pas gedownload op me mac ik zal ‘m binnenkort toch maar eens gaan spelen !

 4.    212 XP
  Montrose's avatar

  Mafia 2 had echt een heel goed verhaal, maar jammer genoeg was de freeroam wat minder. Hopelijk wordt dit verbeterd in mafia 3 en wordt het verhaal ook wat langer.

 5.    79 XP
  GTA's avatar

  verhaal oke

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ze zoeken ook nog een boekhouder.

 7. Anoniem -   
  84.195.241.xxx's avatar

  Mooie game en verslavend helaas tekort verhaal

 8.    919 XP
  Floepert's avatar

  @Montrose: je bedoelt dat er geen free roam was xD

 9.    41 XP
  El Pistolero's avatar

  Mafia 2 was leuk, maar had er meer van verwacht. Verhaal was zeker goed, typisch voor het Mafia onderwerp, maa free-roam was inderdaad erg lame. Paar winkeltjes om te shoppen/beroven en weinig tot geen side-missies. (geen geloof ik) Playboy kalendertjes vond ik nog de leukste side/trophy missie. (moet er nog een aantal) Heeft wel iets die oldschool pin-ups. 😉