http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5092f941ecfbb.jpg

De GTA V hype begint behoorlijk op gang te komen en dit gaat onder andere gepaard met een flink aantal leaks. Rockstar hun geniale marketing team kennende zal er alleen ongetwijfeld ook wel het een en ander zo uitgestippeld zijn. Als er namelijk wat uitlekt wordt het net wat spannender en schrijven er ook meer media over, slim natuurijk.

Dit keer hebben we voor jullie een brief die bij de uitgelekte pre-order bonussen zat, deze kon je al hier bekijken. Winkeliers worden gemeld dat het een interessante tijd is voor Rockstar omdat ze kortgeleden de tweede trailer vrijgegeven hebben van GTA V. Het ding is alleen, deze brief hoort eigenlijk pas op 5 november aan te komen bij de retailers.

Vanaf 5 november is het namelijk mogelijk om een pre-order te plaatsen, zoals ook vermeld staat in de brief. De kans is dus groot dat we of voor 5 november of op 5 november een tweede trailer te zien krijgen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor en kunnen niet wachten om te zien wat in trailer nummer 2 voorgeschoteld krijgen.

http://i.imgur.com/w6RPg.png

“This is an exciting time for us here at Rockstar games as we have just released the second trailer for Grand Theft Auto V and are looking forward to officially kicking off the pre-order campaign,”

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5092f7f699df9.jpg