Op de Tokyo Game Show eind september kondigde Sony aan dat PlayStation Plus naar de PlayStation Vita zou gaan komen. Toen kon Sony niet veel meer kwijt dan dat het uitrollen in november zou gaan plaatsvinden. Vooralsnog lijkt alles op schema te liggen, want via het PlayStation Blog heeft Chris Howe (PS Store & PS Plus content Manager) aangegeven dat we volgende week de eerste details mogen verwachten.

Volgende week zullen dus de eerste details bekend gemaakt worden en daarnaast ook wat Sony precies van plan is voor de handheld in combinatie met de service dat de consument vooral een hoop geld bespaard. Daarnaast gaf hij ook aan dat we later deze maand nog een leuke extra mogen verwachten als onderdeel van de zogenaamde ‘PlayStation Presents’ service.

De PlayStation Presents service is bedoeld om titels die weinig tot geen aandacht hebben gekregen onder de aandacht te brengen. Onze collega’s van TheSixthAxis suggereren dat het gaat om Big Sky Infinity of Knytt Underground. Zodra we meer horen laten we het weten.