BioWare toont Mass Effect Trilogy launch trailer

Vandaag is het zo ver: De Mass Effect Trilogie van BioWare komt in Amerika uit voor de PC en Xbox 360. Ook de Europese gamers kunnen binnenkort aan de slag met de trilogie. Helaas op de PlayStation 3 eigenaren na, want deze zullen nog tot december moeten wachten.

Om de release te vieren komt ontwikkelaar BioWare met dit mooie filmpje op de proppen. Een actievolle trailer die de focus legt op de heldendaden van Commander Shepard.

Het is tegenwoordig erg populair, die trilogiën. Wat vind jij, een mooie kans om veel content voor een lage prijs aan te schaffen, of gewoon een (slimme) marketing truc?

Boxshot Mass Effect Trilogy

Mass Effect Trilogy

Releasedatum:
06-12-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
Mass Effect Trilogy op PlayStation 4 nog steeds mogelijk
Gepubliceerd op 8 nov, 2014 om 13:46
Chileense retailer zet Mass Effect Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One online
Gepubliceerd op 28 apr, 2014 om 11:35
BioWare overweegt een heruitgave van de Mass Effect trilogie op PS4
Gepubliceerd op 4 mrt, 2014 om 15:18
Zondag Budgetdag – Games – 16 Juni
Gepubliceerd op 16 jun, 2013 om 14:59
 1.    133 XP
  Darkstalker's avatar

  Ik vind het altijd een mooie kans om veel content voor een lage prijs aan te schaffen. Zeker voor games als Doom of Mass Effect is dit het geval, doordat 1 of meerdere games nog nooit op PlayStation (3) zijn verschenen. Dit is alvast een must have voor mij!

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik heb deel 1 en 2 op de xbox 360 gespeeld en deel 2 en 3 op de ps3 gespeeld ivm met de storyline. Zelf koop ik geen spellenbundels meer van jaren geleden, omdat ik het vaak vind tegenvallen. Heb ook mgs 1 een tijdje terug weer gespeeld en dan ga ik me toch ergeren aan de verouderde gameplay en engine. Voor degene die hier geen probleem mee heeft en niet alle delen gespeeld heeft is dit natuurlijk een uitgelezen kans om 1 van de beste reeksen te spelen die beschikbaar

 3.    3140 XP
  moes's avatar

  dit had veel eerder uit moeten komen eigenlijk maja. leuk voor de mensen die mass effect nog niet kennen. ik ben nu bezig met 3

 4.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Nice!