Discovery Channel: ‘Maak 30 dagen gratis gebruik van PlayStation Plus’

Discovery Channel heeft op hun website een interessante competitie waarmee je kans maakt op een PS3-systeem en een jaar lang gratis PlayStation Plus. Ook geeft Discovery Channel aan iedereen die aan de competitie meedoet een vouchercode die je kunt inlossen voor een maand gratis PlayStation Plus.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op deze pagina je gegevens in te vullen en de code zal binnen een paar minuten naar je toe worden gemaild. Onthoud wel dat je deze code alleen kunt inlossen wanneer er een creditcard gekoppeld is aan je PlayStation Network-account. Het is misschien verstanding om Automatisch Verlengen uit te schakelen voor PlayStation Plus, want anders wordt de proefperiode na dertig dagen omgezet in een betaald 90-dagen abonnement.

In het e-mailbericht wordt er gesproken over een technische storing waardoor codes niet geleverd kunnen worden, maar hier hadden wij geen last vast en konden onze code gewoon inlossen in de PlayStation Store. Mocht je toch te maken krijgen met deze technische storing, dan zal de code later worden verstuurd.

 1.    584 XP
  Brunodebull's avatar

  Naaaah dr heeft toch bekant niemand een credit card althans ik niet jammer 😛

 2.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Had ik al een tijdje geleden gebruik van gemaakt 😉

 3. Anoniem -   
  194.116.198..xxx's avatar

  @Brunodebull:

  Ik denk dat je je vergist 🙂
  Heel veel mensen die ik ken (incl. mijzelf) hebben er wel een CC

 4.    485 XP
  Robo-Company's avatar

  Oud nieuws

 5. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Hoe zet je dat af automatisch

 6. Anoniem -   
  babyvet's avatar

  Het addertje onder het gras is wel tricky , het is dat jullie het vermelden , datje auto verlenen uit moet zetten . Anders zit je er zo aan vast .

 7.    94 XP
  SFNL1984's avatar

  En het andere addertje is dat je maar 1 voucher per PSN account kan gebruiken en deze actie NIET GELD VOOR MENSEN DIE AL PS PLUS HEBBEN!! (zie onder “de kleine lettertjes”

  * Om gebruik te kunnen maken van de 30 dagen gratis Playstation Plus trial dienen factuurgegevens, inclusief creditcardgegevens, te zijn geregistreerd bij je PSN account. Deze trial is eenmalig bruikbaar per PSN account en niet bruikbaar voor actieve Playstation Plus leden. Na 30 dagen wordt je PlayStation Plus trial automatisch omgezet in een 90 dagen PlayStation Plus abonnement. Automatische Verlenging is uit te schakelen op je PS3 via Accountbeheer -> Transactiebeheer -> Lijst van Services -> PlayStation Plus -> Annuleer automatische verlenging.

 8. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik zie het addertje niet word toch netjes vermeld allemaal

 9.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Beetje jammer dat je verplicht een CC gekoppeld moet hebben aan je PSN account om mee te kunnen doen.

 10.    145 XP
  Out_Of_Ammo's avatar

  ik heb ook al enkele weken plus via deze actie. en het lijkt me maar normaal dat actieve plus mensen niks zijn met een trial van 30 dagen, ze kunnen nogaltijd meedoen om de ps3 te winnen en de code aan iemand anders geven

 11. Anoniem -   
  insanespartan's avatar

  Die voucher codes heb m nog een paar over van firstlook. K heb geen cc misschiem dat k iemand blij kan maken?

 12.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Lekker dan, heb geen creditcard. M’n ouders hebben die van hun al jaren geleden weggedaan omdat ze hem toch niet gebruikten -_-

 13.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Werkt niet als je al lid plus bent 🙁

 14.    261 XP
  kblade's avatar

  doe dan ideal ofzo ipv creditcard ik heb nog 3 codes liggen van + van firstlook ik heb er niks aan!!!