Discovery Channel heeft op hun website een interessante competitie waarmee je kans maakt op een PS3-systeem en een jaar lang gratis PlayStation Plus. Ook geeft Discovery Channel aan iedereen die aan de competitie meedoet een vouchercode die je kunt inlossen voor een maand gratis PlayStation Plus.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is op deze pagina je gegevens in te vullen en de code zal binnen een paar minuten naar je toe worden gemaild. Onthoud wel dat je deze code alleen kunt inlossen wanneer er een creditcard gekoppeld is aan je PlayStation Network-account. Het is misschien verstanding om Automatisch Verlengen uit te schakelen voor PlayStation Plus, want anders wordt de proefperiode na dertig dagen omgezet in een betaald 90-dagen abonnement.

In het e-mailbericht wordt er gesproken over een technische storing waardoor codes niet geleverd kunnen worden, maar hier hadden wij geen last vast en konden onze code gewoon inlossen in de PlayStation Store. Mocht je toch te maken krijgen met deze technische storing, dan zal de code later worden verstuurd.