DmC: Devil May Cry krijgt een Europa exclusieve ‘Son of Sparda’ editie


Begin volgend jaar zal DmC: Devil May Cry gaan verschijnen en over twee weken kun je alvast kennis met de game maken via een demo, welke onlangs werd aangekondigd. Via AGB weten we nu ook dat Europa een exclusieve editie van de game mag verwachten. Het gaat hier om een zogenaamde ‘Son of Sparda’ editie.

Deze editie zou enkel te verkrijgen kunnen zijn via de Capcom Store en vooralsnog is het niet bekend of er ook retailers zijn die deze editie zullen verkopen. De speciale editie bevat de nodige extra’s zoals je op de bovenstaande foto kunt zien.

Wat de prijs van deze editie zal zijn is nog niet bekend en het is ook nog niet duidelijk of deze editie exclusief voor de Xbox 360 zal zijn, we verwachten van niet, maar officiële informatie moeten we je nog even schuldig blijven. Als we meer horen, dan laten we het weten.

Boxshot Devil May Cry

Devil May Cry

Releasedatum:
15-01-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Nice

 2. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  Wel vet, maar niet iets wat ik perse moet hebben.

 3. Anoniem -   
  86.208.164..xxx's avatar

  Dat vind ik ook Sensu. Eerlijk gezegd moet ik deze hele remake maar eens goed bekijken voor ik er zomaar instap. Ik was DMC fan vroeger, maar dit schiet bij velen nog steeds in het verkeerde keelgat.

 4.    84 XP
  Lastige Jongeman's avatar

  Heel vet, hoop dat ze ook een “nieuwe” Vergill in de game gaan zetten aangezien Dante er anders uitziet.