Het is nog geen 8 november en helaas ook nog geen 14 november. Dit zijn data die genoemd zijn voor nieuwe informatie over en screenshots van GTA V. Toch hebben we ondertussen wel een nieuwe screenshot mogen onderscheppen Deze kwam (of eigenlijk ‘bleef’) boven water toen Shortlist een competitie opstartte waarmee je een GTA V Collector’s Item kon winnen.

Al snel werd deze gepost op de GTA V Forums en dus kon het niet lang duren voordat deze ook op onze website verscheen voor onze trouwe bezoekers. Op de screenshot zie je één van de nieuwe vervoersmiddelen, namelijk de waterscooter. Daarop zie je dezelfde persoon die we eerder al op een quad zagen rijden.

Voor het overige nieuws wat Rockstar ons gaat brengen over GTA V houden wij het internet nog steeds goed in de gaten. Mocht er weer wat opduiken dan lees je dat zo spoedig mogelijk bij ons!

UPDATE: De screenshot schijnt eigenlijk uit een magazine te komen, waarschijnlijk de december uitgave van de GameInformer zoals je die hieronder kunt zien. Opvallend is dat rechtsonder vaag te zien is dat wanneer je de pagina scant, je deze persoon op zijn waterscooter in actie kunt zien. Retailers zullen dit magazine snel op voorraad hebben en verkopen. Het kan dus niet lang meer duren voordat de tweede GTA V trailer ook zal verschijnen!

UPDATE 2: Na het online verschijnen van meerdere scans van de GTA V pagina blijkt dat de screenshot die we hebben mogen bewonderen exclusief is voor ShortList Magazine uit de UK. GI’s Andrew Reiner bevestigde dit ook in één van zijn tweets nadat hij bestookt werd met vragen over de screenshot. Meerdere scans van de pagina toegevoegd.