Vervolg op Prototype?

Radical Entertainment heeft een grote reputatie opgebouwd als sandbox game ontwikkelaar. Prototype heeft de afgelopen maanden veel succes geboekt. Na dit succes lijkt het einde van Alex Mercer nog niet in zicht.  Malcolm Wilson werkte als Mission/ Events Designer voor Prototype. Hij heeft laten weten dat het bedrijf sinds 6 maanden bezig is met een onaangekondigd project.

De ontwikkelaars zijn kort na de release van Prototype aan dit project begonnen. Verdere speculatie gaat naar het uitgesproken woord ‘project’, want geheel nieuwe games worden vaker aangekondigd met IP, wat een geheel nieuwe franchise inhoudt. Of Radical entertainment ook daadwerkelijk aan een nieuwe Prototype bezig is, is nog onduidelijk.

18 reacties

 1.    250 XP
  Azzwanker's avatar

  Een van de slechtste games van 2009 !! 🙂

 2.    113 XP
  micordegrood's avatar

  mm, ben ik het totaal niet mee eens!

 3. Anoniem -   
  94.212.2.152 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Nee idd.. Het is zeker geen bestseller maar je kan je er wel even mee vermaken. Maar eerlijk gezegd vind ik een vervolg niet nodig.

 4. Anoniem -   
  84.87.153.185 (Niet geregistreerd)'s avatar

  dit spel is zo lelijk lijkt wel ps2 graphics

 5.    85 XP
  Enfirnity's avatar

  toen ik infamous kocht was ik aan het twijfelen of ik toch niet prototype had willen kopen, toen had ik prototype gedownload (ja illegaal!) en ik was blij dat ik voor infamous koos, de graphics zijn ERG SLECHT en de gamemechanic is veel te chaotisch … erg jammer voor dit leuke concept …

  ik stem tegen deel 2!

 6. Anoniem -   
  195.230.110.134 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Deel 2 kan alleen maar beter worden dus geef die mensen de kans om het te verbeteren! het kan alleen maar vetter worden, vooral nu ze weten waar ze op moeten letten!

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  k hoop het echt, was zoo vet ik heb het echt labg gespeeld.

 8.    515 XP
  Dead-M's avatar

  WTF zijn jullie allemaal aan het zeuren, Prototype is een vette game hoor. De graphics zijn helemaal niet lelijk, het viel me nog mee toen ik et op me eigen TV zag.
  En het was wel te verwachten dat er een prototype 2 zou komen, misschien is het niet déze game, maar beginnen ze er later nog aan.

 9.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @Azzwanker:
  De beste game’s ooit gemaakt. Ga hem eens spelen en kijk door de graphics (wat zwaar meevalt) heen ipv bullshit te gaan lullen.

 10.    50 XP
  brood-plank's avatar

  prototype is echt een vette game =]

 11.    954 XP
  patrickg's avatar

  doe maar een vervolg op de ps3 topper inFAMOUS 😛

 12.    80 XP
  multikill08's avatar

  De mensen die op prototype zeuren weten gewoon niet hoe het is om bruut te zijn, altijd maar graphics kijk gewoon naar de gameplay daar gaat het echt om. Ik speel ook games uit 1996 en het maakt me geen kont uit.

 13.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Azzwanker: je bent eigenlijk de eerste die ik dat hoor zeggen, maar ik vind InFamous much better!

 14.    80 XP
  trybenga's avatar

  zeuren over de graphics is terecht, voor een nextgen game is dit zoooo laag, er zijn zoveel games die goede gameplay hebben en tegelijk ook nextgen graphics vertonen, besides, dit spel is ook totaal niet leuk ofzo, altijd hetzelfde.. leuk concept, slecht uitgewerkt.

 15.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Van mij hoeven er geen twee Prototypen te komen. 😛

 16.    354 XP
  Solit_J's avatar

  gewoon vervolgen die hap grafies was hij ni top maar gameplay was grapig en nieuw nog nooit een game met zo veel bloed gezien (Y)

 17.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @trybenga:
  Weet 1tje die gewoon uit z’n nek loopt te lullen. Speel de game verdome voordat je wat gaat zeggen. Het is juist hartstikke verschillend. Tenzij je een geestelijk gehandicapt megooltje bent kan je dat niet anders vinden. Want dan vind je een tank achtervolgen en beveiligen hetzelfde als een gebouw vernietigen en 1-op-1 gevechten.

 18. Anoniem -   
  62.177.246.196 (Niet geregistreerd)'s avatar

  @Azzwanker: Misschien is het tijd om een betere tv te kopen..