PlayStation All-Stars Battle Royale bevat honderden uren aan content


Over een kleine twee weken ligt PlayStation All-Stars Battle Royale in de winkels en hierin kun je met diverse bekende PlayStation figuren de strijd aangaan in arena’s gebaseerd op diverse games. De game bevat naast een uitgebreide singleplayer ook een multiplayer die een zeer lange tijd speelbaar is, maar dat is nog niet alles. De game bevat namelijk ook een hoop verschillende uitdagingen en oefeningen. Bovendien is er een enorme hoeveelheid aan content dat je kunt unlocken wat varieert van speciale moves tot muzikale thema’s en meer.

Doordat de game een dusdanige hoeveelheid content bevat zit de game boordevol gameplay en dit levert een speelduur van honderden uren op. Dat stelt Seth Killian van Sony Santa Monica althans op het PlayStation Blog. De game is inmiddels ook goud en dat betekent dat hij klaar is voor productie en dat de gestelde releasedatum gehaald zal worden.

“Beyond arcade mode with intros, endings, and rival cut-scenes for every character and all the multiplayer stuff, All-Stars has tons of interesting challenges and trials (both overall trials and character-specific stuff). Certainly it’s hundreds of hours of content there, and a very extensive set of unlocks, from titles, to taunts, to character-specific intro and outro moves, musical themes, badges, etc.”

Boxshot PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale

Releasedatum:
21-11-2012
Genre:
Vechten
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Ik zie vooral uit naar de singleplayer 😀

 2.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  OKOK das nice!

 3.    359 XP
  Valentino1994's avatar

  Nou nou “honderden uren” lijkt me een beetje veel, maar oke 😀
  Het zal dus lang duren voordat je alles hebt unlocked en gehaald 😉

 4. Anoniem -   
  86.208.166..xxx's avatar

  Echt overdreven. De meesten zullen deze game alleen maar spelen met feestjes en partijen.

 5.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  de (boss battle) muziek in het spel is eigenlijk heel gaaf, denk dat ik het toch ga halen. vond de BETA ook best leuk eerlijk gezegd.

 6.    7521 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  De trailer heeft mij overtuigd.

  😀