Over een kleine twee weken ligt PlayStation All-Stars Battle Royale in de winkels en hierin kun je met diverse bekende PlayStation figuren de strijd aangaan in arena’s gebaseerd op diverse games. De game bevat naast een uitgebreide singleplayer ook een multiplayer die een zeer lange tijd speelbaar is, maar dat is nog niet alles. De game bevat namelijk ook een hoop verschillende uitdagingen en oefeningen. Bovendien is er een enorme hoeveelheid aan content dat je kunt unlocken wat varieert van speciale moves tot muzikale thema’s en meer.

Doordat de game een dusdanige hoeveelheid content bevat zit de game boordevol gameplay en dit levert een speelduur van honderden uren op. Dat stelt Seth Killian van Sony Santa Monica althans op het PlayStation Blog. De game is inmiddels ook goud en dat betekent dat hij klaar is voor productie en dat de gestelde releasedatum gehaald zal worden.

“Beyond arcade mode with intros, endings, and rival cut-scenes for every character and all the multiplayer stuff, All-Stars has tons of interesting challenges and trials (both overall trials and character-specific stuff). Certainly it’s hundreds of hours of content there, and a very extensive set of unlocks, from titles, to taunts, to character-specific intro and outro moves, musical themes, badges, etc.”