Vier mooie demo’s deze week in de PlayStation Store


Morgennacht zal de Amerikaanse PlayStation Store weer van een update voorzien worden en zoals bijna wekelijks het geval is zullen er weer nieuwe demo’s verschijnen. In totaal gaat het deze week om vier demo’s, waarvan er drie voor ons interessant zijn. In Amerika zal morgennacht namelijk de F1 Race Stars demo verschijnen, maar deze kun je in Europa al sinds afgelopen woensdag downloaden.

De demo’s die voor ons een stuk interessanter zijn, zijn de andere drie en dat zijn de volgende: Need for Speed: Most Wanted, Ragnarok Odyssey en Planets Under Attack. Need for Speed: Most Wanted is het zeker waard, want zoals je in onze review al kon lezen is het een erg goede racegame geworden. Of deze drie demo’s ook in de Europese PlayStation Store zullen verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

 1.    148 XP
  The Six Path Of Pain's avatar

  RAGNAROK wil ik even uitproberen.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Demo van NFS Most Wanted ook voor de Vita?

 3.    936 XP
  BosnianBoss's avatar

  Nfs mooi game,alleen online is die geen zak aan.

 4.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Als ik had geweten dat er een NFS demo uit kwam, dan had ik mijn 45 euro in mijn portemonnee kunnen houden voor een veel betere game.

 5.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Nice!

 6. Anoniem -   
  Peterselio's avatar

  Offline is er ook echt geen ruk aan. Ik had hem na 4 dagen verkocht envind het waardeloos dat ie hoge reviewcijfers heeft gekregen. Wat een slechte reviewers want most wanted is in alle opzichten een uitgeklede versie van burnout paradise en most wanted 1. Alles dat die games leuk maakten zit er niet meer in. Wat resteerd is een graatmagere game met doodsaaie cliche opdrachten in een belachelijk kleine
  map

 7.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Ik ga NFS most wanted eens uitproberen 🙂

 8. Anoniem -   
  84.27.248.xxx's avatar

  Demo ook voor vita?