Vervolg op Mass Effect in de beginfase, Casey Hudson vraagt om suggesties van de fans

De Mass Effect trilogie kwam op 9 maart 2012 tot een einde met Mass Effect 3. Alhoewel wij als PlayStation 3 bezitters nog wachten op het eerste deel van de trilogie (Launch Trailer), is al een tijdje bekend dat er een vervolg op de immens populaire RPG van BioWare komt. Casey Hudson, de Executive Producer van de Mass Effect serie, heeft op Twitter aangegeven dat ze in de beginfase van de ontwikkeling van een volledig nieuw deel zijn en dat ze open staan voor alle suggesties van fans:

Casey Hudson ‏@CaseyDHudson
We’re in early stages of designing a completely new Mass Effect game. What would you want to see in it?

Erg goed nieuws voor de fans dus. En één ding is erg duidelijk als we naar de reacties kijken, namelijk dat bijna niemand op een prequel zit te wachten. Gelukkig is het Mass Effect universum groot genoeg om een vervolg te produceren dat geloofwaardig in het geheel past.

Wat hoop jij terug te zien in het vervolg op de bestaande trilogie? En verwacht je een release op de PlayStation 3, of denk je dat BioWare het vervolg voor de volgende generatie consoles ontwikkelt? Laat het ons hieronder weten!

Boxshot Mass Effect 4

Mass Effect 4

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    450 XP
  Don Pulliany's avatar

  Nieuw verhaal zelfde tijd andere main character!

 2.    195 XP
  sabasNL's avatar

  Ben ik dus de enige die wél een prequel wilt? Achja…
  Want ik t liefst heb is de tijd van Mass Effect 2, met een verhaal dat dieper ingaat in de onderwereld, ik wil meer van Omega zien bijvoorbeeld.

 3. Anoniem -   
  Xylexis's avatar

  Het lijkt me vet een prequel te spelen rond de tijd van de ontdekking van element zero en het vinden van de mass relais, en citadel. En natuurlijk de contact wat met de turians.