http://www.psx-sense.nl/images/file/img_50a1674c8e9c8.jpg

Het lijkt erop dat Hitman: Absolution toch niet zo’n spannende titel is als dat we dachten. PCGamer geeft de game namelijk slechts een 62 uit 100 punten in hun review, wat nou niet echt gunstig is. PCGamer staat bekend als betrouwbaar medium als het om reviews gaat en hun verleden van reviews wijst er nou niet echt op twijfelachtige recensies.

Uiteraard gaat het hier wel om de PC-versie maar sommige punten zoals het feit dat het verhaal verschrikkelijk is zijn natuurlijk ook van toepassing op de PS3-versie. De levels zijn volgens de review vooral klein en je objectives bestaan meestal uit het openen van een deur en dus niet iemand vermoorden.

De A.I. zou ook vreselijk zijn en in tegenstelling tot de vorige Hitman-games moedigt deze game je heel erg aan om bewakers te vermoorden. Alhoewel de contracts mode wel te doen was volgens de review is de game over het algemeen nou niet bepaald de moeite waard. Cutscenes bestaan bijvoorbeeld voornamelijk uit Agent 47 die faalt om iemand te vermoorden, niet echt diepgaand dus.

We raden je aan dus nog even af te wachten met de pre-orders, er komen deze maand een hoop games uit dus het kan geen kwaad goed op te letten wat je gaat kopen en wat niet. Uiteraard volgt onze review ook spoedig en daarin kun je lezen wat wij van de game vinden.