Speciale Lamborghini Aventador en gecamoufleerde Corvette C7 komen mogelijk naar Gran Turismo 5 [Update]

Er wordt veel gespeculeerd over de volgende generatie Chevrolet Corvette. Dit is niet zo gek aangezien dit, net zoals de Dodge Viper en Ford Mustang, één van de meest iconische auto namen is. De auto zal onthuld worden op de Detroit Autoshow in januari volgend jaar, maar wij kunnen er mogelijk al eerder mee racen tijdens een potje Gran Turismo 5.

Een aantal leden van GTPlanet hebben gemeld een gecamoufleerde versie van de Corvette C7 gezien te hebben tijdens een van de ‘screen saver’ sessies. Deze sessies laten normaal gesproken race replay’s of foto modus locaties zien, maar nu kwam deze auto opeens tevoorschijn. (zie ook de foto’s onderaan dit bericht)

Dit zou niet de eerste keer zijn dat er een gecamoufleerde auto in Gran Turismo 5 opduikt. In GT5 Prologue zat de gecamoufleerde versie van de Nissan GT-R, die later geüpdate werd nadat de auto officieel was onthuld.

Naast deze Corvette C7 werd ook een gestreepte Lamborghini Aventador gespot op Gran Turismo 5’s online foto stream website. Deze foto’s worden direct vanuit de game geupload en kunnen dus niet worden bewerkt. De gestreepte Lamborghini zou een speciale, extra snelle, versie van de Aventador moeten zijn.

————Update———-

Helaas is het gerucht van de speciale Lamborghini Aventador ontkracht. De strepen blijken schaduwen te zijn van objecten op het ‘Route X’ circuit in de  foto modus. Iemand heeft na veel moeite de schaduwen zo gekregen dat het net twee perfecte strepen op de auto leken, waardoor een hele geruchten keten ontstond.

Boxshot Gran Turismo 5

Gran Turismo 5

Releasedatum:
24-11-2010
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    959 XP
  Fatoeboy's avatar

  Hopelijk een gratis dlc 🙂

 2.    1694 XP
  chronic010's avatar

  @Peterselio: Helemaal met je eens. Beetje gare actie

 3.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  @Peterselio en @chronic010: Het is inderdaad niet helemaal duidelijk. Eerst was er nog sprake van dat dit mogelijk was, naderhand was er een update dat het dus niet waar bleek te zijn. Ik zou het bericht aanpassen om het duidelijker te maken. bedankt voor jullie opmerkingen 😀

 4. Anoniem -   
  Jsjs's avatar

  @Peterselio:

  Hell yeah!

  Kan beter, PSX-SENSE.

Update 2.16 voor GT5 komt uit op 31 mei, is de allerlaatste patch
Sony haalt Gran Turismo 5 DLC op 30 april offline
Sony trekt de stekker uit servers Gran Turismo 5 en Resistance 1 t/m 3
Meer dan 100.000 man speelt nog dagelijks Gran Turismo 5