Call of Duty: Elite iOS-applicatie vernieuwd

Vandaag is het de dag: Call of Duty: Black Ops 2 is verkrijgbaar. Wellicht heb je de game al, of ben je van plan hem nog deze week te gaan halen. De game heeft een singleplayer, maar de meesten halen de game in huis om lekker te knallen in de online multiplayer.

Voor de fanatieke online Call of Duty gamer is er iets genaamd Call of Duty: Elite. Dit is een dienst waarmee je toegang krijgt tot al je game statistieken en meer. Deze service heeft ook een applicatie die je gratis kunt downloaden uit de App Store voor de iPhone en iPad, maar ook uit de Google Play Store.

Zojuist is versie 2.0 vrijgegeven van de iOS-applicatie die wat nieuwe features brengt. Zo heeft de app een nieuw uiterlijk gekregen voor op de iPad. Met de app kun je op een prachtige manier je classes bewerken, challenges bijhouden, recente matches terugkijken en al je spelersstatistieken.

Voor clans is er nog het zogenaamde Clan HQ. Hiermee kun je zoeken naar een clan, of je eigen clan beheren. Je kunt de app downloaden door op de iTunes-knop hieronder te klikken.

Klik hier om de app te downloaden uit de App Store.

Klik hier om de app te downloaden uit de Google Play Store.

Boxshot Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II

Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1.    643 XP
  Esromeron's avatar

  Titel mocht wel wat duidelijker, is kennelijk dus ook voor Android telefoons. Zo eens checken.

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Esromeron: De update niet, maar de app wel:p

 3.    643 XP
  Esromeron's avatar

  Ah, op die fiets. Helaas.

 4.    1488 XP
  lilrobbie22's avatar

  Hopelijk komt er ook snel een update voor android

 5. Anoniem -   
  178.85.25.xxx's avatar

  Ziet er goed uit! Ga er veel aan hebben 1 jaar lang. met MW3 heb ik ook veelvuldig gebruik gemaakt van Elite dus het is zekers handig 🙂