Het is alweer veel te lang geleden dat er een nieuwe Devil May Cry game uitkwam. Devil May Cry 4 stamt uit 2008 en dit jaar mochten we als kleine troost de HD collectie ontvangen van de eerste 3 games in de franchise. Nog even doorbijten en het is januari, de maand dat DmC: Devil May Cry in de winkelrekken verschijnt.

Tot het zover is hoeven de DmC fans echt niet te blijven nagelbijten. Wie naar grote gamebeurzen is geweest heeft ongetwijfeld al een stukje gameplay mogen ervaren, maar de gamers met wat minder geluk komen volgende week ook aan hun trekken. Eerder mochten we jullie al melden dat Zavvi lucht had gekregen van een mogelijke demo van Devil May Cry, waarvan de daadwerkelijke datum nog zou kunnen veranderen. De demo van DmC: Devil May Cry is vandaag officieel bevestigd door Capcom en zal, zoals eerder vermeld, inderdaad verschijnen op 21 november.

De demo zal bestaan uit twee actievolle missies, waarin je ook een vette boss battle mag meemaken. De demo beschikt over verschillende moeilijkheidsgraden, waaronder ook de Son of Sparda modus. Deze kun je kiezen nadat je eenmaal de demo tot het einde hebt gespeeld. Tevens krijg je ook de mogelijkheid wapens tot een bepaald niveau te upgraden en, voor wie goed oplet, zijn er ook nog enkele geheimen vrij te spelen…