Eind augustus plaatsten we het bericht dat een groot deel van Team Bondi (L.A. Noire) team na het faillissement bij KMM Interactive aan de slag is gegaan en daar werken ze aan de PlayStation 4 game Whore of the Orient. Veel meer dan de bovenstaande weinigzeggende afbeelding hebben we niet, maar we weten wel dat de game in 2015 zal moeten gaan verschijnen.

Uit een nieuwe vacature op Games Jobs Direct blijkt dat de volledige productie begin 2013 zal gaan beginnen en dat dit tot midden 2015 zal doorlopen. Het zal nog even duren alvorens we meer horen over de game, maar het gegeven dat de volledige productie begin 2013 van start gaat is erg interessant.

Enige tijd terug lieten we jullie weten op basis van anonieme bronnen van VG247 dat Sony een redelijk definitieve devkit van de PlayStation 4 begin 2013 af zou hebben en zou gaan uitsturen naar ontwikkelaars. Dit alles is nooit officieel bevestigd, maar met deze game die begin 2013 in volledige productie gaat is dat wel een kleine aanwijzing dat de eerdere geruchten kloppen.