Sony heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, want de PlayStation 3 heeft het mooie aantal van 70 miljoen verkochte exemplaren bereikt, zo heeft Sony bekend gemaakt. In totaal zijn er voor de PlayStation 3 op dit moment 3590 verschillende games beschikbaar die gezamenlijk goed zijn voor een aantal verkopen van 595 miljoen games wereldwijd.

De PlayStation Move doet het tot op heden ook erg netjes, want sinds de introductie in september 2010 wist de controller 15 miljoen keer te verkopen en in totaal zijn er 400 games compatible met de controller. Verder gaf Sony nog cijfers vrij omtrent het PlayStation Network, dit netwerk is op dit moment operationeel in 59 verschillende landen en het bevat 170.000 items aan downloadbare content, waarvan 57.000 items direct gerelateerd zijn aan games.

Indrukwekkende cijfers allemaal, alleen ontbreken de cijfers van de handhelds. Met name de wereldwijde verkopen van de PlayStation Vita is waar we erg geïnteresseerd in zijn, maar misschien dat dit nog volgt. Zodra dit het geval is lees je het hier.