LittleBigPlanet demo komt donderdag

LittleBigPlanet ligt al bijna ruim een jaar in de winkels en is een groot succes. Zo heeft de game vele prijzen binnengesleept door de originaliteit van de game. Tevens konden we een aardig tijdje geleden melden dat er een Game of The Year edition van de game zal verschijnen welke maar liefst $30 aan Downloadable Content zal bevatten. Nu hebben we goed nieuws voor degene die nog twijfelen om de game in huis te halen. Namelijk dat er aanstaande donderdag een demo van de game zal verschijnen op het Playstation Network.  Deze demo bevat enkele toplevels gemaakt door de community van LittleBigPlanet. Je kan hem ook samen spelen met drie andere vrienden. Uiteraard is het ook mogelijk om je sackboy aan te passen en de levels onder te plakken met allerlei soorten stickers. Of de demo ook voor Europa beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

8 reacties

 1.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Stoer maar wel een beetje laat :O

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  whahahahha wat laat xD heb de game al lang 😛

 3.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Maar 8 maanden te laat xD

 4.    109 XP
  MasterKratos's avatar

  wordt niet een psp demo bedoeld? Lijkt me sterk zo laat een ps3 demo uit te geven. Alhoewel misschien ter ere van de GoTY edition zou best kunnen.

 5.    1562 XP
  dikked's avatar

  hahahaa wel een beetje laat 😛

  maar ben al in bezit van LBP

 6.    60 XP
  Ruben-17's avatar

  Dit is natuurlijk voor de goty edition

 7.    22 XP
  Sj3nkie's avatar

  Inderdaad wel laat, maar ik zat laatst wel te twijfelen of ik de game zou kopen, want hij is bij de intertoys nog maar 2 tientjes (niet deGOTY). Misschien dat ik na de komst van de demo toch nog de game ga kopen (als het spel me bevalt).

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  LBP nooit gedaan om ik denk dat niks voor mij is, demo maar eens checken dan