Hitman: Absolution ligt deze week in de winkels en zoals je in onze review kunt lezen is het een goede game geworden. Om de lancering van dit nieuwe deel te vieren mogen we in samenwerking met Square Enix een grote figurine van Agent 47 weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is even de onderstaande vraag beantwoorden.

Vraag: Wie vertolkt de rol van Agent 47 in de game (stemacteur)?

Weet jij het goede antwoord? Volg dan de onderstaande stappen en misschien kan jij jezelf binnenkort gelukkig prijzen met deze Agent 47 figurine.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Hitman'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Square Enix zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 28 november 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix.