Om in het World Guinness Book of Records te verschijnen moet je er meestal wel wat voor over hebben. Deze persoon had er 135 uur van zijn leven voor over. Okan Kaya, afkomstig uit Sydney heeft namelijk enkele uren geleden een nieuw wereldrecord gevestigd onder de categorie langste gamemarathon. Hij heeft namelijk 135 uur (vijf en een halve dag) Call of Duty: Black Ops II zitten spelen.

Wel mocht hij af en toe een pauze nemen, volgens de regels van het World Guinness Book of Records mag je namelijk na elk uur, 10 minuten pauze nemen. Deze 10 minuten mag je ook opsparen tot je bijvoorbeeld na zes uur te hebben gespeeld, een uurtje pauze pakken, of misschien een dutje kan doen in zijn geval. Na de marathon wou hij natuurlijk zo snel mogelijk in zijn bed kruipen maar gaf het volgende nog wel mee aan de journalisten die aanwezig waren.

Als ik aan mijn vrouw moest vertellen dat ik weer een week weg ben voor een ander record, zou ze waarschijnlijk een echtscheiding aanvragen. Het was bijzonder veel fun, maar ik ben blij dat het achter de rug is