Resistance Collection in Amerika verkrijgbaar op 5 december

Sony brengt geregeld bundels uit waardoor je meerdere games uit één franchise voor een zeer scherpe prijs kunt aanschaffen. Hetzelfde doet Sony nu met de Resistance-franchise. Eerder verscheen er van deze franchise al een pakket met daarin het eerste en tweede deel, maar de nieuwe Resistance Collection bevat ook het derde deel. Naast de drie games krijg ook nog eens alle beschikbare DLC erbij.

Sony heeft laten weten dat de Resistance Collection op 5 december verkrijgbaar is in Amerika voor een prijs van $39,99. Het is nog onduidelijk of deze collectie ook naar Europa komt, maar daar gaan we wel vanuit. Zodra er meer bekend is over een Europese release lees je het uiteraard op PSX-Sense.

Boxshot Resistance 3

Resistance 3

Releasedatum:
06-09-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Resistance franchise lijkt voorlopig ten einde
Gepubliceerd op 13 mei, 2013 om 10:50
Sony kondigt Resistance Collection aan
Gepubliceerd op 4 okt, 2012 om 20:18
Het einde van de Resistance franchise lijkt in zicht
Gepubliceerd op 26 jun, 2012 om 11:05
  1. Anoniem -   
    raaraa's avatar

    Goeie spel,heeft helaas nooit kunnen verassen. Het plot is leuk,schieten is leuk,wapens zyn uniek en de chimera zyn kickass. maar k vind de thema van resistance meer iets wat je moet onderzoeken. Zou het interessant maken. Probeer er een free roam van te maken

  2. Anoniem -   
    84.27.248.xxx's avatar

    Vond deel 1 het beste, deel 2 en 3 allebei minder. Toch heb ik me erg vermaakt met de singleplayer van de serie. Jammer dat ze er geen energie meer in steken, ik zie graag een reboot van de serie.