Far Cry 3 komt bijna uit, 29 november om precies te zijn en dus hopen we voor je dat je de pre-order klaar hebt staan, deze mag je namelijk niet missen. Als groot shooter fanaat en recensent van de game kan ik je vertellen dat je deze topper gewoon moet hebben. Vergeet Call of Duty: Black Ops 2 en Medal of Honor: Warfighter, Far Cry 3 is de shooter van het jaar 2013.

Niet alleen op grafisch gebied loopt de game mijlenver voor op de concurrentie maar ook de gameplay is heerlijk innovatief. Geen saaie repetitieve missies maar bloedstollende opdrachten die je in een open wereld mag uitvoeren. Geen linear pad lopen zoals in CoD en MoH maar je eigen weg kiezen en je eigen manier van spelen. Ga je stealth? Dat kan, wil je gewoon schieten? Dat kan ook, je hebt alles in eigen hand.

Bovenstaande trailer is vandaag uitgekomen en toont je de wapens en gameplay van de game. Geloof me als ik je beloof dat je deze graphics ook daadwerkelijk terug gaat zien op je console, zelf speel ik de game namelijk al een tijdje op de PS3.