Deze week is PlayStation All-Stars Battle Royale verschenen en in onze PlayStation 3 review kun je lezen waarom dit een goede game is geworden. Wellicht wil jij deze game ook eens spelen en als dat het geval is hebben we goed nieuws. In samenwerking met Sony PlayStation mogen we namelijk drie keer een exemplaar van de game voor de PlayStation Vita weggeven.

Meedoen is zoals gewoonlijk weer erg gemakkelijk, want het enige wat je moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden en bij een goed antwoord maak je automatisch kans op een exemplaar van de game.

Vraag: Hoeveel personages van het huidige rooster komen uit games die NIET door Sony zijn uitgebracht?

Kortom, wacht niet langer en stuur het antwoord in waarvan jij denkt dat het goed is en misschien speel jij binnenkort PlayStation All-Stars Battle Royale op de PlayStation Vita. Onze review van de PlayStation Vita versie van de game volgt overigens snel.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS All-Stars Battle Royale'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 november 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.