Vorige week konden we jullie meldden dat Call of Duty: Black Ops II op de eerste dag een bedrag van $500 miljoen heeft opgeleverd. Vandaag zijn ook de verkoopaantallen naar buiten gekomen en daaruit blijkt dat Black Ops II in de eerste week wereldwijd meer dan 11 miljoen keer over de toonbank gegaan is.

Met 6,21 miljoen verkochte exemplaren is de XBOX 360-versie het bestverkocht. De PlayStation 3-versie was goed voor 4,61 verkochte exemplaren en de PC-versie ging in de eerste week 400.859 keer over de toonbank.

Ondanks de hoge verkoopaantallen is het Black Ops II niet gelukt om het record van Modern Warfare 3 te verbreken. Van Modern Warfare 3 werden er in de eerste week namelijk maar liefst 13,45 miljoen exemplaren verkocht. Wel zijn de verkopen met 5% gestegen als je deze vergelijkt met Black Ops I, daar werden namelijk 10,57 miljoen exemplaren van verkocht in de launch week.

Call of Duty: Black Ops II mag dan een succes zijn, maar over Call of Duty: Black Ops Declassified kunnen we helaas niet hetzelfde zeggen. Van de PS Vita-game werden namelijk maar 118.615 exemplaren van verkocht in de eerste week.