Vanaf vandaag ligt de nieuwste Ratchet & Clank in de winkel die de subtitel QForce draagt in Europa. Op dit moment is onze Jeroen druk bezig met de review dus snel zul je onze mening over deze titel horen. Naast dat je snel een review mag verwachten mogen we in samenwerking met Sony PlayStation ook nog eens de game vier keer weggeven voor de PlayStation 3.

We geven de PlayStation 3 versie van de game weg, maar zodra de PlayStation Vita versie uit is begin volgend jaar zul je deze zonder enige extra kosten kunnen downloaden dus in feite maak je kans op twee verschillende exemplaren van Ratchet & Clank: QForce. Meedoen is zoals gewoonlijk weer erg gemakkelijk, want je dient enkel de onderstaande vraag correct te beantwoorden om kans te maken op deze game.

Vraag: Hoeveelste deel is Ratchet & Clank: QForce op de PlayStation 3?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ratchet & Clank: QForce'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 december 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.