Dragon Age III is mogelijk een next-gen titel


Eerder dit jaar werd Dragon Age III: Inquisition aangekondigd en hoewel het aan concrete details nog een beetje ontbreekt lijkt het er nu op dat de game is uitgesteld naar 2014 en dat de game in ontwikkeling is voor de volgende generatie consoles. Dit leiden we af uit de CV van Tao Gu. Hij is een level designer bij EA Shanghai en werkte onlangs aan Dragon Age III. Bij deze titel op zijn CV heeft hij de vermelding staan dat de game voor de next-gen consoles in de maak is.

“scope of the DAIII has been chaged, which will target next gen platform and will be postpone [sic] to 2014.”

Het kan overigens ook gaan om een verschuiving naar het financiële jaar 2014 en dat zou eventueel kunnen betekenen dat de game nog in 2013 verschijnt. Gezien de next-gen consoles op z’n vroegst eind 2013 verwacht worden is het een realistische mogelijkheid, mits de CV klopt uiteraard, dat Dragon Age III: Inquisition een launch game zal zijn voor de PlayStation 4. Hierbij moeten we wel opmerken dat de platformen officieel nog niet zijn aangekondigd.

Boxshot Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition

Releasedatum:
21-11-2014
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    208 XP
  askanan's avatar

  dit is lame, wat is er mis met de pc?

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Tja, eerst maar eens afwachten wat ze met het derde deel van plan zijn. Deel 1 vond ik geweldig, deel 2 veel minder…

  Maar hoe goed deel 3 ook zal zijn… Het zal mij niet overhalen tot de aanschaf van een nieuwe console. Dan wordt het wel een heel duur spelletje…