Ratchet & Clank zijn voorlopig nog niet aan het eind van hun Latijn


Gisteren verscheen Ratchet & Clank: QForce (win de game hier) en dat is inmiddels al het zoveelste deel in de franchise. De franchise bestaat sinds de PlayStation 2 en is tot op heden veelal erg succesvol geweest. Niet geheel verwonderlijk met een grote club aan fans en vrijwel altijd hoogstaande kwaliteit. Toch is Insomniac lang niet altijd alleen bezig met deze franchise, zo zijn ze druk bezig met Fuse en ze hebben ongetwijfeld nog meer andere games in de maak. Toch is dit nieuwe deel zeker niet het laatste wat we van het duo zullen horen.

James Stevenson van Insomniac gaf als reactie op het Amerikaanse PlayStation Blog aan dat Insomniac niet denkt dat alle Ratchet & Clank avonturen al beleefd zijn. Dit is natuurlijk geen enkele bevestiging, maar het geeft wel aan dat men openstaat voor toekomstige delen.

“We definitely don’t think Ratchet & Clank have run out of adventures yet 🙂 “

Wel is het zo dat de Ratchet & Clank games de afgelopen jaren ietwat tot nogal afwijken van de klassieke platform gameplay, waarmee de franchise op de PlayStation 2 groot is geworden. Logische vraag was dan ook of we ooit nog een ‘klassieke’ Ratchet & Clank mogen verwachten in de toekomst. Hierop kwam een meer bevestigend antwoord dat Insomniac niet stopt met het maken van nieuwe Ratchet & Clank delen.

“Who knows? We aren’t stopping making Ratchet & Clank games, and aside from A41, every major game in the series has been classic Ratchet & Clank.”

 1.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  R&C ftw, zeker weten een van m’n favoriete franchises van zowel de PSP als PS3. Ik ben blij om te horen dat ze voorlopig nog wel even door gaan ^^

 2.    485 XP
  Robo-Company's avatar

  Kom maar op met de ps vita versie

 3.    440 XP
  Scholtenbrau's avatar

  De franchise loopt goed, dus waarom stoppen? Plus, het zijn erg vermakelijke games.

 4.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Supergames. Speel R&C altijd samen met m’n vriendin. Eén van de weinige spellen waar ze écht voor gaat zitten 😉

 5.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  @da_teamkilla: idd echt een game voor jong en oud. Binnenkort qforce halen samen met resident evil 6:)

 6.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  @I_Eat_Noobsz:
  Ik moet eerst nog aan All4one beginnen, heb hem gratis van PS plus maar nog niet de tijd gehad om te spelen xd

 7.    352 XP
  Mr Sonic's avatar

  @Robo-Company: @Robo-Company:

  Jammer dat die weer is uitgesteld.

 8.    485 XP
  Robo-Company's avatar

  @Mr Sonic: had gehoopt dat de nieuwe ratchet and clank naar de ps vita zou komen

 9.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Gelukkig wel! Ik hoop op een lekker lang volgend deel… En wat ik stiekem ook hoop is dat alle eerder uitgekomen delen ook voor de Vita opnieuw uitgebracht zullen worden… Gewoon omdat Ratchet & Clank games heerlijk spelen op een handheld. 😉