inSANE is weer terug in ontwikkeling


Met de roerige periode die THQ momenteel doorgaat was het een kwestie van tijd voordat het twee jaar geleden aangekondigde actie/horror project inSANE van Guillermo Del Torro geannuleerd zou worden. Onlangs bereikte ons dan ook het slechte nieuws dat THQ inderdaad afzag van het project, dit tot ongenoegen van Del Toro. Vandaag hebben we weer wat positiefs te melden rondom deze titel, want Bloody-Disgusting meldt dat de game weer in ontwikkeling is.

Del Toro is sinds het annuleren door THQ het project gaan pitchen bij andere ontwikkelaars en met succes. De eerste studio waar hij aanklopte hapte gelijk toe en deze zijn nu aan de slag gegaan met de game. Helaas weten we niet welke studio nu verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, maar we hopen dat het een studio is met een goede reputatie.

Door het gedoe rondom THQ en het zoeken naar een andere ontwikkelaar heeft de game aanzienlijke vertraging opgelopen waardoor het niet voor 2015 in de winkels ligt. Bijgevolg is de kans behoorlijk groot dat het gelijk een next-gen titel zal worden. Als we meer informatie ontvangen laten we het weten, maar het kan zijn dat we hiervoor tot de E3 van volgend jaar moeten wachten.

Boxshot inSANE

inSANE

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Niet Bekend
Ontwikkelaar:
Del Toro in gesprek met ‘groot bedrijf’ over horrorgame inSANE
Gepubliceerd op 7 jan, 2013 om 12:12
THQ annuleert inSANE trilogie
Gepubliceerd op 7 aug, 2012 om 11:00
Ontwikkeling inSANE trilogy zal minimaal 8 tot 10 jaar in beslag nemen
Gepubliceerd op 15 dec, 2010 om 13:11
 1.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  goed nieuws voor die gasten bij THQ

 2. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  Oh wat maakt mij dit gelukkig!!

 3.    949 XP
  Timutz's avatar

  Nice, alleen jammer dat het nog zolang duurt hehe.

 4.    919 XP
  Floepert's avatar

  Nice, belooft wel een vette titel te worden