Enige tijd terug verscheen Sports Champions 2 en dit was net zoals het origineel een prima game waarbij de PlayStation Move perfect benut wordt. Je kunt deelnemen aan diverse sporten, waaronder: boogschieten, skien en golfen. De game bevat de mogelijkheid om alles alleen door te spelen, maar als je tegen vrienden wilt spelen dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we vijfmaal een exemplaar van Sports Champions weggeven. Het gaat hier puur om de game zelf, dus een PlayStation Move controller in bezit hebben is een vereiste. Om mee te doen dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Welke sport zit niet in Sports Champions 2?

  • Boogschieten
  • Curling
  • Golfen
  • Boksen

Het hoe en wat om mee te kunnen doen hieronder en iedereen die het correcte antwoord instuurt maakt automatisch kans op een exemplaar van Sports Champions 2.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Sports Champions 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 december 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.