Goed nieuws voor de mensen die belang hebben bij Music Unlimited. Twee weken geleden meldde we al dat Sony een aanbieding had aangekondigd, wat al voor enige commotie zorgde.

Daarna bleef het namelijk stil rondom de aanbieding, en werd op verschillende sites aangegeven dat de actie niet naar Nederland zou komen. Echter, na eerder vandaag een kijkje te hebben genomen in de PlayStation Store blijkt dat de actie toch in Nederland geldig is. Je kunt, mits je in het bezit bent van een Playstation Plus abonnement, vanaf nu een Music Unlimited lidmaatschap voor een jaar aanschaffen voor slechts €11,99. Ben je geen lid van Playstation Plus, dan kost een lidmaatschap voor een jaar €60

Vrezen om er aan vast te zitten is niet nodig, zoals je op onderstaand screenshot kan zien zit je er niet langer dan een jaar aan vast.

Music Unlimited is een muziekdienst waarmee reclamevrij muziek gestreamd kan worden naar onder andere PS3, PSP, PS Vita, PC, Mac, iPod, iPhone en Android apparaten. Music Unlimited is vergelijkbaar met de dienst die Spotify aanbiedt.