Nieuwe Mass Effect 3 verhaal DLC is om te janken


Er is al heel wat downloadbare content uitgekomen voor BioWare’s topper Mass Effect 3. Natuurlijk was het verschil in populairiteit wel te bemerken. Zeker als het ging om de eerste DLC welke het roerige einde van Mass Effect 3, wat veel commotie teweeg bracht, wat meer uitlegde.

Ondertussen staat er een nieuwe DLC op de agenda welke wederom verhaal gedreven gaat zijn en zal bij de fans vast en zeker een reden zijn om een traantje weg te pinken. Nu bedoelen de medewerkers van BioWare niet de figuurlijke zin van het woord ‘janken’, maar de letterlijke.

Via het BioWare forum kwamen onze concullega’s van Eurogamer namelijk bij het nieuws terecht dat ze bezig zijn met een project waarbij alle DLC schrijvers van ME3 betrokken zijn.

Componist Sam Hulick liet ook weten dat hij bezig was met iets nieuws en nog onaangekondigd in een van zijn tweets. Als een kleine teaser voor ons vermeldde hij dat het een hoog potentieel voor tranen heeft. Janken dus!

“Tossing in piano and muted strings for this one particular piece. High potential for tears.”

Ook zullen hierover meer details worden vrijgegeven in de nabije toekomst, aldus een van de BioWare medewerkers. Nog even afwachten dus.

Boxshot Mass Effect 3

Mass Effect 3

Releasedatum:
09-03-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
BioWare komt met statistieken van Mass Effect 3
Gepubliceerd op 23 mrt, 2013 om 20:14
Nieuwe trailer van Mass Effect 3´s Citadel DLC verschenen
Gepubliceerd op 5 mrt, 2013 om 11:55
Mass Effect 3: Omega krijgt een launch trailer
Gepubliceerd op 26 nov, 2012 om 19:11
 1.    232 XP
  black2death's avatar

  he he ik dacht dat ie zo slecht was toen ik de titel las.

 2. Anoniem -   
  84.106.104..xxx's avatar

  Hahaha, ja black2death, maar als we de cijfers van de Omega DLC moeten bekijken dan was die ook niet zo goed. Het is maar te hopen dat deze volgende beter wordt.

 3. crew Redacteur -    2220 XP
  Sensu's avatar

  @black2death: Was ook een beetje als grap bedoeld, fijn dat die overkwam hehe. 😉