Saejima’s verhaal voor Yakuza 5 is bekend gemaakt


Voor je verder leest willen we jullie even waarschuwen, want het onderstaande bevat enkele spoilers die niet iedereen zal willen lezen.

Voor hen onder jullie die geen problemen hebben met spoilers hebben we groot nieuws, want het verhaal rond Saejima is eindelijk bekend gemaakt. We leerde dit imposante personage al kennen in de vierde Yakuza game, waar hij op het einde van het spel een wel heel zware taak opgelegd kreeg. Zo moest hij ervoor zorgen dat de Tojo clan weer wat steviger en imposanter wordt.

In Yakuza 5 zal je dan ook zien dat Saejima in een etentje met Majima, het onbetwistbaar meest gestoorde personage uit de reeks, maar ook een goede vriend van Saejima, vertelt dat hij om zijn belofte na te komen, hij eerst zijn geweten zal moeten zuiveren. Dit wilt hij doen door terug naar de gevangenis te gaan en zijn straf uit te zitten.

Dit doet hij ook en waarschijnlijk zal een deel van het verhaal zal zich dus in de gevangenis afspelen. Saejima heeft het er goed naar zijn zin en leert enkele nieuwe bondgenoten kennen. Allemaal goed en wel, totdat Saejima te weten komt dat niemand minder dan Majima dood is!

Hierdoor wilt Saejima uitzoeken of Majima al dan niet vermoord is, maar om dit te doen zal hij dus moeten ontsnappen. Om te weten wat er hierna gebeurd zal je de game moeten spelen, maar wij zijn alvast erg benieuwd!

Boxshot Yakuza 5

Yakuza 5

Releasedatum:
Niet beschikbaar
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sega
Ontwikkelaar:
Zie hier de Engelse versie van Yakuza 5 in actie
Gepubliceerd op 27 okt, 2015 om 15:38
Yakuza 5 komt mid-november uit in Europa op de PS3
Gepubliceerd op 19 okt, 2015 om 09:01
Westerse uitgave van Yakuza 5 bevat gelijk alle DLC
Gepubliceerd op 26 aug, 2015 om 09:31
Yakuza 5 komt volgend jaar naar het westen
Gepubliceerd op 6 dec, 2014 om 20:40
  1.    4537 XP
    ps3dennis's avatar

    Demo was weer niks aan, dus niks voor mij.