Wonderbook: Book of Spells is de eerste game van velen die voor de Wonderbook is verschenen. Middels de PlayStation Eye camera en de PlayStation Move kun je op innovatieve wijze de wereld van Harry Potter verkennen en dat is iets wat ons behoorlijk goed beviel, zoals je kunt lezen in onze review. In samenwerking met Sony PlayStation mogen we driemaal een exemplaar van Wonderbook: Book of Spells weggeven en het enige wat jij hiervoor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden.

Vraag: Hoeveel pagina’s bevat het Wonderbook?

Het pakket dat we weggeven bevat de Wonderbook en de game Wonderbook: Book of Spells. Hier zit dus geen PlayStation Eye camera en geen PlayStation Move bij. Deze twee zijn wel vereist om de game te kunnen spelen. Heb jij een Move en Eye camera? Dan moet je natuurlijk meedoen! Meedoen is zoals gewoonlijk weer erg gemakkelijk en hieronder vind je de stappen die je moet doorlopen wil je kans maken op een exemplaar.

Tip: Bekijk ons interview met Kevin Mason van Sony Computer Entertainment.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Wonderbook'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 december 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.