Far Cry 3 is een absolute topper, dat blijkt wel uit onze recensie. Met deze game haal je dan ook een titel in huis waar je niet alleen veel plezier aan zult beleven, je kunt er ook een forse tijd mee vooruit aangezien de game vol met mogelijkheden zit die je niet snel gaan vervelen. Gezien het barre weer buiten is er bovendien geen game beter dan Far Cry 3, aangezien je je dan helemaal in tropische sferen kunt wanen.

Goed, Far Cry 3 is een toffe game, dat is wel duidelijk. In samenwerking met Ubisoft geven we dan ook een tof goodiepakket weg en dit pakket zit propvol toffe goodies die je moet hebben. Het pakket bevat zoal:

 • Vaas hoolahoep figurine
 • Far Cr 3 t-shirts (2 maal)
 • Far Cry 3 handdoek
 • Far Cry 3 vest
 • Far Cry 3 Hunting guide
 • Far Cry 3 wereldkaart
 • Far Cry 3 post-its

Meedoen is weer erg gemakkelijk, het enige wat jij even moet doen is het juiste antwoord op de volgende vraag zien te vinden en de onderstaande stappen doorlopen en dan maak je automatisch kans op dit toffe pakket.

Vraag: Hoe heet het eiland waar Far Cry 3 zich afspeelt?

A) Smoke Islands
B) Rook Islands
C) Vaas Islands
D) The Lost Expeditions

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Far Cry 3'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 december 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.