De pre-order content van The Last of Us gaf ons de zekerheid dat de game een multiplayer modus zou bevatten. En ondanks de succesvolle multiplayer van Uncharted 2 en 3 (ook ontwikkeld door Naughty Dog), kwamen er gelijk een boel angstige reacties. Waaronder dat de multiplayer slechts een bonus was, die de ontwikkeling van de singleplayer zou beperken. Gelukkig geeft de community strategist van Naughty Dog, Arne Meyer, ons meer duidelijkheid.

In een reactie op het Amerikaanse PS Blog, geeft Arne Meyer aan dat de multiplayer op geen enkele manier een negatieve invloed op de singleplayer zal hebben. De multiplayer wordt door een andere groep in de studio ontwikkeld. Daarnaast geeft hij aan vertrouwen te hebben in beide teams en dat hij er op vertrouwt dat de multiplayer zelf een goede, uitgebreide gamemodus zal worden.

Goed nieuws voor de sceptici. Wat vond jij van de multiplayer van Uncharted 2 en 3? En verwacht je dat de multiplayer van The Last of Us minstens net zo goed wordt? Laat het ons hieronder weten.