PlayStation All-Stars Battle Royale is nog maar net uit en er bestaat een kans dat de ontwikkelaar, SuperBot Entertainment, al aan de slag is gegaan met een vervolg. Dat suggereren openstaande vacatures bij de ontwikkelaar namelijk. SuperBot Entertainment heeft twee nieuwe vacatures vrij, één voor een Art Director en één voor Game Designer. Dat is op zich niet heel bijzonder, maar de omschrijving bij de vacatures wel. Deze hinten naar een vervolg.

Zo moet de Game Designer het volgende hebben: ‘a near encyclopedic knowledge of modern games, with emphasis on PlayStation All-Stars Battle Royale’ met ‘knowledge of fighting games, their systems and mechanics a serious plus’. De Art Director kent de volgende omschrijving: ‘A project such as PlayStation All-Stars Battle Royale, which by definition brings together elements ranging from an incredibly wide range of artistic styles, requires a strong and unifying vision to present a cohesive and polished product.’.

Opvallend is om te zien dat er nu al aan een vervolg gewerkt wordt afgaande op de vacatures. De verkopen van de game waren nu niet bijster hoog. Wat het ook is, zodra we meer horen lees je het hier.